A tolvaj csak a szomszédos házig vitte a lopott holmit, majd pechjére ismét visszament

Megosztás

Az eset Törökszentmiklóson történt, ahol egy férfi besurrant egy házba és eltulajdonított onnan értéktárgyakat. Lopás közben megzavarták, ennek ellenére nem sokkal később újra próbálkozott. Kár volt.

A szomszédos lakatlan házban rejtette el a lopott holmikat az a 42 éves fegyverneki férfi, akit őrizetbe vettek a rendőrök.

A törökszentmiklósi rendőrök január 27-én délután kaptak bejelentést egy helyi ingatlanból, ahol egy tolvajt tartották vissza az egyenruhások kiérkezéséig. A rendőrök megállapították, hogy a 42 éves fegyverneki férfi 13.30 körül jelent meg a családi háznál, majd a tulajdonos tudta és engedélye nélkül bement, és egy televízióokosító sticket vitt el.

Elvágta a tv-készülék tápkábelét is, azonban az otthon lévő idős hölgy megzavarta. A férfi távozott a házból, majd pár perc elteltével visszatért, ekkor azonban már többen voltak ott, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. Az egyenruhások ellenőrizték a szomszédos lakatlan épületet, és megtalálták a lopott sticket, illetve egy gyermekkerékpárt, melyet január 25-re virradóra vittek el egy törökszentmiklósi ház udvaráról.

A helyszínen elfogott férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók kétrendbeli lopás miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – írta a Police.hu.

Kapcsolódó cikkek